fredag 18 januari 2008

På begäran av Martin...

kommer här en ny blogg. :)

Sitter just nu hemma hos mina föräldrar och känner mig övergödd, pizza och choklad kan ha den effekten på en, men men. Håller på att fixa ordning lite inför resan imorrn. Kommer berätta mer om den när jag kommer hem på söndag. Men jag tror det kommer bli riktigt, riktigt kul. :)

Annars händer inte mycket men jag ska iaf på arbetsintervju på måndag, och så har jag kanske ytterligare ett jobb på G tack vare pappa och hans kollega. Tydligen ett där man kan tjäna grymma pengar. Iofs så är det hårt arbete, men det gillar ju jag :) Det verkar iaf som om allt löser sig. Kanske kände mitt undermedvetna av det på nått sätt, har ju inte fått den där riktiga oroskänslan man kanske borde ha när man blir arbetslös. Vi får se hur det blir.

Idag har jag bara vart me lillsyrran på torget, va hos frissan båda två och hon blev gör snygg i skallen och jag trimma bara luggen lite. Ett måste när man har lugg ju. Sen gick vi på krogen och åt lite och bara tjöta massa syskonsnack, mycke trevligt. :) Efter det så va det den obligatoriska klädaffärs kollen innan vi åkte hem igen.

Nu borde man krypa ner så man orkar med allt imorrn,,,, borde...

Natti på er..,. :)

Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Fler jobb på G! hur gick det med skoaffären då?? Ha en supertrevlig helg.=)