söndag 13 januari 2008

7 dagar kvar...

Eller egentligen 6 eftersom klockan är efter 24, men men. Känns lite olustigt att en så stor del i ens liv snart är borta. har ju i stort sätt bott i uniformen det senaste året. Men snart ska den lämnas in igen, jag orkar inte börja om på ruta ett igen, bli nybörjare om och om igen fasten jag kan mitt jobb så jäkla bra. Kommer sakna vissa av killarna, Stämningen. Det som precis vände till nått positivt för nån dag sen kom tillbaka me en kjäftsmäll. Att jag aldrig lär mig, vet ju att jag tydligen gjort nått väldigt dumt i mitt förra liv, det straffar sig nu, om och om igen. Men nu ska vi va positiva..*gah*

Är fortf sjuk och har tillbringat hela dan på soffan, vet inte om arslet eller soffkudden är mjukast just nu,,, illa. Tvinga mig iaf till affären en sväng förut. *pust* men det va skönt me lite luft.

Väntar me spänning på att helgen ska ta slut så att jag kan ringa facket och se om jag kan kräva securitas på ersättning, eftersom det faktiskt är deras fel att jag inte får jobba efter att blockaden hävs. vad tror ni?? Försöka kan man väl alltid?

Måste skicka ett tack till mina internetkompisar som hållt mig sällskap på msn, utan er hade det vart ensamt ikväll, :) Även ett och annat trevligt sms har trillat in. Hoppas sjuklingen i örgryte mår bättre me..:)

Nu borde jag krypa ner under täcket, krama kudden i brist på annat... natti

2 kommentarer:

Christian sa...

Krya på dig. Ring facket ! ! Nåt ska man väl ha dem till när man betalar avgiften !

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.