torsdag 10 september 2009

Upp och ner..

Det sägs ju att livet går upp och ner och kanske är det så, men hade någon sagt till mig att om ca 6 månader kommer du ha bostadsrätt, fast jobb och en bra kille vid din sida hade jag garvat/fnyst den personen i ansiktet. visserligen finns det folk, vänner och familj som sa att allt skulle lösa sig som klarade sig utan snorfräs, spottloskor och syner av "fladderkött" (Lottas beskrivning på uvula) ;)

Hur som helst så mår jag bra just nu, väldigt bra. Försöker intala mig själv att jag förtjänar det, att det är min tur nu men det är svårt. Tar en dag i taget och har tur som har en pojk som låter mig göra det. *tacksam*


Nu i helgen är det bröllop för syrran och hennes ja då blivande man. Har testat klänningen, stayupsen och skorna. Köpte en liten/stor, plånbok/väska idag som jag tänkt ha till. Blir klockrent. Insåg där ett kort tag att t.o.m jag nog kan passa i sånna kläder och inte bara i uniform och kängor.

Nu ska jag snart krypa ner, ska tydligen med en killkompis till ikea imorrn. Att killar inte kan göra nått själva ;) Sov gott när det är dags.

kramar

3 kommentarer:

Vinteris sa...

Du bad ju om ett bättre ord ;)

Stones. sa...

Grattis till ditt nya liv. =)

Ida sa...

Så jäkla härligt att du träffat nån gumman!! Glad för din skull..