måndag 15 juni 2009

Semester...

Idag började min semester och vad kan man räkna med när man har semester? Jo att febern kommer. Inte smygande utan ed en stor smäll. Igår kväll kände jag att den här natten skulle bli mindre rolig. Och jag hade rätt, har skitsvårt att sova när jag är sjuk och låg och vred och vände mig i stort sätt hela natten. Nu mår jag lite bättre dock och snart kommer pappa och hämtar upp mig så jag kan följa med till sundet. Skulle ha träffat någon idag, men får ta det imorgon eller senare i veckan, jag hoppas han har tålamod nog. JAG VILL JU.....

På onsdag ska jag till tandläkaren för första gången på kanske 4 år, och jag är nog inte som alla andra för jag längtar dit. Kanske hänger det ihop med att jag nu har råd på lika lång tid. Sjukt att man inte ska kunna ha råd med en så basic sak.

Nu ska jag mata katterna och gå ut och vänta på pappa.

Mors

torsdag 11 juni 2009

Andra passet

Idag va det dags för pt pass igen, jag som hade grym träningsvärk från i tisdags både fasade och längtade dit. Kom dit och började med lite uppvärmning i rodden och sen var det dags för rygg, mage, biceps, baksida lår och rumpa att få sitt. Kändes så gött när man känner att man gör rätt och att det tar i rätt muskler. Det lustiga är att jag har gjort flera av övningarna förut och haft bra mycke mer vikt på, men det är först nu, även om jag har halverat vikten som man inser att man gjort helt fel innan. Det är nu när jag lärt mig tekniken rätt som det känns på allvar dan efter. Så jäkla gött det är :)

Helgen blir nog lite bloggfattig då det är dags att jobba nätter. Vi ses där ute ;)


Bye

onsdag 10 juni 2009

Första passet avklarat

tränade första passet idag, det kändes riktigt bra även om jag började på riktigt låga vikter. Kändes lite pinsamt att man var så himla otränad men men, blir ju ändring på det nu. Hade lite svårt att gå under resten av dan och nu på kvällen kommer smärtan mer och mer, imorgon kommer jag ha riktigt ont. Men bara att ladda med nya tag tills på torsdag, då är det dags igen :)


natti

måndag 8 juni 2009

Sista helgen,,

Som jag levt som jag gjort det sista, fick i uppdrag av min pt att skriva ner allt jag äter och på vilken tid. Vet inte om jag låtit mig äta såhär extremt mycket skit för att jag vet att det är sista innan vi kör igång på allvar med träningen eller om det faktiskt är såhär illa. Fy fan vilken lista. Inte ett dugg konstigt att jag gått upp en jäkla massa i vikt. Usch

Men nu är det slut, på tisdag kör vi igång på allvar... Kommer ta före och efter bilder som jag lägger upp här, men inte innan man ser resultat. *s*


Natti

söndag 7 juni 2009

Sanndrömmar....

Vet inte hur många av er där ute som tror på sanndrömmar men jag är en av dom. Jag har haft flera av dom förut, då har de handlat om olyckor som sedan har inträffat. Som tur är har det aldrig handlat om mina nära men ändå. Igår hade jag en dröm till, inte om en olycka utan en positiv dröm, som ikväll kanske har visat sig slagit in, vi får se... Tänker inte ta några detaljer här än, men vi får väl se vad som händer :)


natti

tisdag 2 juni 2009

Hur f*n tänker dom??

Läste en artikel i Gp idag som handlade om vården för dom som har ätstörningar. Har försökt hitta den på nätet men lyckas inte. I den stod det att det numer skulle bli väldigt mycket svårare att få hjälp i Göteborg. Dom skulle fokusera på de mest sjuka och ja visst det kanske är rätt, men de andra då? Som vill ha hjälp innan det är försent, dom som inser att dom har problem och vill ta tag i det? Dom som ÄNTLIGEN skaffat modet att be om hjälp? Dom blir bortkastade. Det är numer 5-6 års väntetid... Antar att det bara är att sluta äta helt eller spy utav bara fan, sen får man hjälp. Om man inte hoppar från bron innan..... Det är risken dom tar. Vet en tjej som har problem då och då, hon är stark utåt och är som alla andra, men ibland kommer tankarna. När hon är ensam och väljer bort maten för att äta en chipspåse bara för att kunna spy me gott samvete sen, eller när hon äter med vänner, skrattar och skämtar men när varje tugga är ett rent helvete att få ner....

Men visst, hon är säkert inte sjuk, hon behöver ingen hjälp. Det syns ju inte utanpå att hon är sjuk, hon är ingen vandrande pinne.. Fy fan för svenska sjukvården ibland.

måndag 1 juni 2009

fest

Ikväll har det vart 40 års fest hos en kollega, har haft riktigt kul med massa kollegor, god mat och en del dryck av olika slag. Tänkte hålla det här inlägget kort och i stället ställa en fråga till er. Fick höra ikväll att jag va så himla lik Shirly Clamp, hade hennes utstrålning etc.... va tycker ni??






Ok, bilderna är inte det bästa.. och kom ihåg, det är inte jag som påstår att vi är lika....

natti