lördag 18 oktober 2008

Ny sida...

Hittade en ny sida på nätet som verkar väldigt lovande, iaf om den funkar. Hur smidig den är med returer och sånt. Är den det så kommer jag bara handla där från och med nu, så billiga underkläder i min storlek hittar man ingen annanstans, jag har iaf inte gjort det.


Detta är vad jag beställde i första paketet, ni som är väldigt superkänsliga ska väl inte kolla kanske..... Sen om jag behåller det är en annan fråga.




Ganska läckra saker. :)

6 kommentarer:

Vildängel sa...

ujuj ja de var läckert..

Jaa vi ogillar ju brats båda två de var ju därför vi spelade lite på de..

Ja de e klart dom trodde de.. Vi var ju världsbäst på teater den resan.. Tror inte vi var oss själva spec mkt..

Vildängel sa...

Ja fy satan så mkt fint de fanns.. Ja ska också handla där även om de e fult på mig. men vill ha en fin bh.. O de e ja som e valrossen hörrö sno inte min titel..

Haha ja ölprovning var de ja.. O sen en ida som blev sjösjuk o nån tog en elak bild.. grrr..

Vildängel sa...

Haha ja har endel av de bilderna tror ja någonstans..

Haha jag valross.. jotack du.. Efter alla ryggoperationer o inte kunna röra på sig o olyckliga förhållanden så är man inte så snygger.. Men gick ner tio kilo i våras(som ja sen gick upp igen) Så nog fan ska ja kunna gå ner igen..

Anonym sa...

Aah det där var snyggt.
Sen....borde inte ni skaffa msn kanske?

Anonym sa...

Ja du, inte är det "jobbiga kläder" att titta på, om man nu benämner det som kläder när det är så tynt tyg...:-) Nämen allvarligt så är dom grymt snygga och jag hoppas du trivs med dom, annars som sagt är det väl bara att hiva tillbaks. So good luck och du vet var min msn bor:-)

Duvvan sa...

Tack urban...och jo, kanske..men tycker inte att det borde störa nån att messa såhär, eller? våra bloggar, våra kommentarer.