fredag 17 oktober 2008

Moppata....

Idag har jag haft en väldigt bra dag, lugn och skön och i alldeles lagom tempo. Gick upp vid 12 och tog en omnicut (smakar skit) och gjorde mig klar för salongen. Hade tid kl 13. Som vanligt var det en trevlig stund med Catta, hon är superduktig och jag är alltid nöjd när jag går därifrån...Aaa just det ja, skulle ju betala via nätbanken, bäst jag gör det genast :p


Såhär blev det idag :)
Här är deras sida, så smidigt. Jag har min frisör, nagelskulptör och solarie under samma tak :D
http://www.blacktan.se/

Efter det så blev det en snabbdusch för att sen möta M på "stan", på min sida bron ;). Skulle gå och fika hade vi tänkt men det blev mest en promenad runt runt för att hitta nått, det slutade med att vi hamnade på Burger King. Men trevligt hade jag. :) (Pssss, du förstår väl att det va taktik bakom tystnaden,,, nu måste du ju träffa mig igen *s*)

Blev en sväng in på systemet me, några öl till T och 6 liter vin till mig.. Kanske inte till en och samma kväll men va f-n, när man ändå är där liksom. Sen in och kolla på Ö&B, där är inte ofta jag är kan jag lova, men kanske skulle börja. Göör billgit ju. Köpte en mopp iaf, det har jag tänkt sen jag flytta in här för två år sen, men nu blev det av. Men tro inte att jag inte städat på två år, har bara gjort det the old fashion way... just det... på alla fyra me skurtrasan i handen.

Nu är det lite soffslappning som gäller innan det blir sängen.

natti

4 kommentarer:

Vildängel sa...

Ne men Melle.. Vad snuskiga föräldrar du har.. usch o fyyyy

Vildängel sa...

Du skrev ju såhär..

"jag har tipsat mamma, pappa får leka banan i natt :)"

Hur kan ja inte få de till nått snuskigt om pappa ska leka banan?? Men jaaa du har rätt.. Ja e fortfarande tjejen med den snuskigaste hjärnan i den här stan..

Vildängel sa...

Haha ja men då kan du ju inte skriva att han ska leka banan heller.. Utan att han ska använda bananens skal möjligtvis..

Hmm.. jaa du.. Porrshow i hissen, brats vid spelbordet.. Ja de var nog ja de.. De e alltid jag.. Ja e knäpp.. Men de e kul att vara knäpp.. Vi hade ju kul o fick oss några garv..

Vildängel sa...

Jaja jag tolkar ok..

Meee har du glömt brats vid spelbordet.. När vi satte oss där o de flockades karlar runt oss som ville hjälpa oss, men vi tacka nej. Ja slängde upp några hundralappar o du börjar förklara att pappa betalar o så skröt vi om nått.. O så spelade vi hem en massa pengar o killarna bara stod där med öppna munnar o var förvånade.. Sen gick vi till hissen..