torsdag 28 maj 2009

Shit....

Jag är så jäkla glad att jag började blogga, när jag började hade jag inte en tanke på att det skulle bli såhär men nu känns det både skönt och framförallt kul. Har suttit och läst gamla inlägg ett bra tag nu och blir påmind om saker jag kom ihåg och saker jag inte alls kom ihåg. Fått flera trevliga leenden på läpparna ikväll.

.
I lördags hade jag min inflyttningsfest och hade en riktigt kul kväll, både kollegor och vänner kom och det verkade som att alla hade trevligt med alla. Jag hade det iaf. Men en kille, hmm... stendumpad både av mig och min kompis, detaljerna kan vi lämna....

.
Jobbet flyter på bra, häromdagen va vi en stad utanför gbg och hälsade på det gick bra och hade ett trevligt samtal i bilen med en av killarna i laget, han verkar verkligen förstå min dröm med mitt mål med träningen. Skönt att prata med någon som inte är fördomsfull.

.
Nu ska jag väl gå och knoppa, tanken är att jag ska ha mitt första mötet med min pt imorgon men får se hur det blir med det....

,
((((((( Ni som följt boggen ett tag kommer kanske ihåg kompisen jag skrev om som lämnade vår vänskap för en tjej. Jag lovade att inte säga " vad va det jag sa" utan hälsa honom tillbaka den dan det sprack... Så du killen, välkommen tillbaka, och vårda den här chansen för det här är den enda du får... Jag har saknat dig som fan den här tiden och jag vet att det är ömsesidigt, låt det inte bli såhär igen.... ))))))))

1 kommentar:

Anonym sa...

En sann vän säger aldrig någonsin högt vad var det jag sa.